Skip to content

Willeke zingt voor jou…

Woensdag 23 maart om 13.30 uur is het zover: Samen – Zijn 22 gaat knallend van start. Met wie anders dan Willeke Alberti gaan wij voor ons eerste Samenzijn. Opening door onze burgemeester Leendert de Lange.

Samen – Zijn 22 is een nieuwe loot aan de boom van De Stille Kracht Wassenaar. De doelstelling is om mensen van alle leeftijden die zich alleen voelen bij elkaar te brengen en een gezellige, informatieve middag te bezorgen. Daar worden contacten gelegd, waaruit nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan. Vanaf 23 maart wordt er iedere tweede woensdag van de maand een middag georganiseerd in de kantine van Blauw Zwart, Dr. Mansveltkade 7. De middag bestaat altijd uit twee delen: een informatieve start met een recreatief vervolg.

Na 23 maart besteden we aandacht aan onderwerpen als gezondheid, het belang van bewegen of fraudebestrijding door een ICT deskundige.Daarna is er ruime gelegenheid om te kaarten, te sjoelen en mee te doen aan de bingo of gewoon gezellig samenzijn.

De toegang en drankjes met een hapje is gratis, er is slechts één voorwaarde: kom samen, dus iedereen die komt, moet iemand anders meenemen. Dat mag iedereen zijn, een vriend, de buurman, een kind, een kleinkind, wie dan ook, ze zijn van harte welkom.

Aanmelden via: alice@dekrachtvanwassenaar.nl of telefonisch: 06 – 11 15 49 68. Graag je naam opgeven en de naam van de persoon die je meeneemt. Wie het eerst komt die het eerst maalt.

Zien we jullie 23 maart? Het programma voor 13 april, 11 mei, 8 juni, 13 juli, 10 augustus 14 september, 12 oktober, 9 november en 14 december volgt.