Skip to content

De Stille Kracht organiseert grootschalige kerst(tas)actie

De Stille Kracht wil het moeilijke jaar 2021 afsluiten met het weggeven van een mooi kerstcadeau aan mensen die een extraatje verdienen. De kersttas is bedoeld voor mensen die rond moeten komen van een laag inkomen of voor eenzame mensen, kortom voor mensen die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het is ons gelukt om, met behulp van sponsors, 250 kersttassen samen te stellen die worden gevuld met lekkernijen, voornamelijk afkomstig van Wassenaarse bedrijven.

Kent u iemand die deze tas verdient en hem goed kan gebruiken of denkt u zelf in aanmerking te komen voor een goed gevulde Kersttas? Geef u dan op door het sturen van een email aan: aanvraag@dekrachtvanwassenaar.nl. U kunt de tas ophalen op 22 december aan de Adriaan Pauwstraat 13/15 te Wassenaar, tussen 10.00 en 12.00 uur of 15.00 en 17.00 uur of ’s avonds tussen 19.00 en 20.30 uur. Uiterste aanmeldingsdatum: 19 DECEMBER.

Let op: wie het eerst komt die het eerst maalt, dus wees er op tijd bij!

Aarzel niet, geef iemand anders of uzelf op en we zien u de 22e december. U kunt zich opgeven via de mail: aanvraag@dekrachtvanwassenaar.nl