Skip to content
Wilt u ons steunen om onze doelstelling: ‘het in financiële en in materiële zin ondersteunen van groepen van Wassenaarders’ te realiseren? Dat kan op diverse manieren en velen zijn u daarin al voorgegaan.

Vrijwilligers

Wilt u een aantal uren per maand als vrijwilliger helpen bij de werkzaamheden in onze kringloopwinkel? Wij zoeken mensen die een vrachtauto kunnen besturen, bijrijder willen zijn, helpen met inrichten en verkopen in de winkel. Ook zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen met testen en gebruik gereed maken van computer apparatuur en andere apparatuur, waaraan een stekker zit. U kunt contact opnemen met coördinator Henk van ’t Slot (info@dekrachtvanwassenaar.nl).

Financieel

De Kracht van Wassenaar beschikt over de ANBI-status, waardoor het mogelijk is om een voor de belastingen aftrekbare gift aan de Kracht over te maken. U kunt een donatie overmaken op bankrekening NL34 RABO 0309 0779 15 ten name van Stichting de Stille Kracht. U kunt ook contact opnemen met de penningmeester Marius Winters (marius@dekrachtvanwassenaar.nl).

De volgende instellingen, bedrijven en particulieren gingen u voor.

Heer en mevrouw Kortekaas

Mevrouw Roeters

Mevrouw Claassen

Tom Timan

Anoniem

Anoniem

Anoniem

Anoniem

Anoniem