Skip to content

Vrienden van de Stille Kracht maken aanschaf van een nieuwe vrachtwagen mogelijk

Maar liefst 25 ondernemers maakten het mogelijk om een nieuwe vrachtwagen voor De Stille Kracht aan te schaffen. Trost staat de voorzitter, André van Herk samen met één van de sponsors, Robby Koppe, van Technisch bureau Koppe naast de “nieuwe” vrachtauto.

Met deze auto worden spullen opgehaald bij mensen die De Stille Kracht een warm hart toe dragen en weer gebracht naar mensen die die spullen goed kunnen gebruiken. Alle goederen die worden ingenomen, worden verkocht in de Kringloopwinkel van De Stille Kracht en met de opbrengst daarvan worden goede doelen gesteund of worden mensen geholpen dat goed kunnen gebruiken.

De oude auto, ooit geschonken door attractiepark Duinrell, was al 22 jaar oud en had de AOW leeftijd meer dan bereikt. Door de nieuwe auto is De Stille Kracht in staat ook het vervoer te regelen voor de Voedselbank. Vanaf diverse locaties worden de producten opgehaald en naar de Jozefkerk gebracht, vanwaar de spullen worden uitgegeven aan mensen die dat nodig hebben. Op die manier wordt er optimaal gebruik van de vrachtwagen gemaakt. Bij deze wil het bestuur en de vrijwilligers van de Stille Kracht nogmaals alle sponsors bedanken. Met elkaar hebben we een geweldig resultaat bereikt.

Intussen zitten ze niet stil bij De Stille Kracht. Nieuwe plannen om de koffiekamer en de sanitaire voorzieningen aan te passen aan de eisen van deze tijd, zijn volop in gang gezet. Het is de bedoeling dat ook bezoekers van de Kringloopwinkel in de toekomst gebruik kunnen maken van de koffiekamer en gezellig bij elkaar kunnen komen. Ook dit project wordt zoveel mogelijk gefinancierd door het Wassenaarse bedrijfsleven. Wilt u ook een steentje bijdragen? Aarzel niet en neem contact op met de voorzitter en vurig actievoerder: André van Herk, tel. 06 54284339. “Voor elkaar, door elkaar en met elkaar” is het motto van de Stille Kracht. Doet u mee?